Mi kell a babának?

Mindenről, ami egy igazi babának kellhet, igazán kezdő anyukáknak-apukáknak.

Friss topikok

Mi kell a babának?

2011.01.05. 13:45 - veniko

Szeretet. Szeretet. És jó sok tárgy.

Mi a célom? Felkészíteni az anyukákat, apucikat arra, hogy milyen tárgyak, milyen eszközök teszik könnyebbé életünket, akkor, amikor egy csöppség érkezik a házba. A boltokban rengeteg babának szánt tárgy megvásárolható. A baba életének minden egyes mozzanatára tucatnyi tárgy jut, ezek nagy része a tapasztalat szerint felesleges. Célom, hogy a tárgyak használatát leírva segítsek a választásban, segítsek eldönteni, valóban szükségünk van rájuk vagy csak felesleges kiadást jelentenek. Ahol lehet, igyekszem alternatívákat ajánlani, olyan alternatívákat, melyek nem kerülnek pénzbe, illetve kevés erőfeszítést igényelnek részünkről.

A lista nem teljes, nem is lehet teljes, rengeteg tárgy, eszköz és újdonság jelenik meg nap mint nap. Többnyire azokat a tárgyakat, eszközöket, megvásárolni valókat tartalmazza, melyeket én is megvásároltam a kis Áronnak, illetve melyek létezéséről magam is tudomást és - ha közvetve is - tapasztalatot szereztem. Én is vásároltam, és Ti is fogtok olyan dolgokat venni, melyek később teljesen feleslegesnek bizonyulnak. És máris egy jó tanács: bármit is vásárolunk, igyekezzünk megtartani a számlát, garanciapapírt, eredeti csomagolást. Ha később el akarjuk őket adni, akkor az eredeti dobozzal, számlával szívesebben vásárolják meg tőlünk.
A blogban leírom a tárgyak használatával kapcsolatos tapasztalataimat is. Leírom, milyen szempontok figyelembe vételével kell egy-egy tárgyat kiválasztani. Tippeket adok arra vonatkozóan, hogy hol és mennyiért érdemes vásárolni. A blogban a baba egyéves koráig adok tanácsokat.

Persze,  tippeket tőletek is szívesen várok, ha használtatok, leteszteltetek egy-egy tárgyat, és szeretnétek velem és nyilván az olvasókkal is megosztani mindezt, akkor hajrá, ne tartsátok magatokba, küldjétek el a veniko kukac gmail.com címre, várom őket szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://babanak.blog.hu/api/trackback/id/tr952562440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása